FATA CU CĂRĂMIDA-N GURĂ – SAMBATA 06.04.2013, ora 20.30 – Godot Cafe

Va recomand cu drag o piesa plina de sensibilitate si de umor. In centru e omul de azi cu fricile si dilemele lui despre: viata, singuratate,  moarte, dragoste, dorinta de cunoastere si de autodepasire.

Personajul principal este un caine, frumos si haios interpretat de unul dintre profesorii mei de la facultate: Cristian Toma.

Cei doi se imprietenesc, intalnirea lor facand posibila descoperirea frumusetii si simplitatii gestului de tandrete, aceasta mica si atat de necesara componenta a vietii noastre umane. Insa cum lucrurile rar ajung acolo unde ne-am dori, intervine fata cu cărămida-n gură, ca un factor de destin, care schimba soarta celor 2 protagonisti.  Un caine inteligent si vorbitor care se intalneste intamplator cu Gloria, care, ca si el e fugita de-acasa.

Actori: Cristian Toma, Adelaida Zamfira si Adriana Parvu.
Regia: Theo Herghelegiu

Durata: 1h

Preț bilet: 20 lei
Articol publicat duminică, 31 martie 2013 la ora 14:20 in categoria Recomandari Teatru. Poti urmari comentariile via RSS 2.0. poti raspunde, sau poti face trackback de pe site-ul tau.

Comentezi?

Sau completeaza:Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?