“Un cuplu ciudat” – 29 mai 2013 – ora 20.00

Miercuri 29 mai | 20:00 la  Godot Cafe Teatru

“Un cuplu ciudat” de Neil Simon | Regia: Doina Antohi

Distributie de zile mari: Andreea Grămoșteanu, Mirela Zeța, Ioana Barbu, Iulia Brezeanu, Doina Antohi, Andreea Samson, Andrei Mateiu, Cătălin Babliuc

O piesa de teatru foarte bine regizata, cu un scenariu interesant, plina de umor, de la care pleci energizat si foarte bine-dispus.

Temele abordate sunt casatoria, divortul, conflictul nascut in relatii si prietenia. Toate sunt bine puse in pagina si intr-o nota mai mult decat comica. Personajele foarte carismatice si foarte bine conturate, sunt surprinse in ipostaze ciudate si amuzante.

O recomand cu mare drag si din tot sufletul. Am vazut-o de cateva ori in diferite versiuni, iar aceasta este una  dintre cele mai reusite. 

Durata: 2h10min (cu pauza)/ Pret bilet: 30 lei
Rezervari: 021 31 61 682 / 0736 414 244

Articol publicat luni, 27 mai 2013 la ora 8:55 in categoria Recomandari Teatru. Poti urmari comentariile via RSS 2.0. poti raspunde, sau poti face trackback de pe site-ul tau.

Comentezi?

Sau completeaza:Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?