Comedie neagra

Comedie neagra – de Peter Shaffer – regia Cosmin Purice

Am fost sambata trecuta, pe 26 octombrie, la Comedie neagra cu Alina Popescu, vecina mea de vis-à-vis, o fata foarte talentata, o fata frumoasa, tacanita, sufletista si ambitioasa, as putea spune pe scurt despre ea.

Piesa mi-a placut, m-a tinut cu sufletul la gura, in suspans pe tot parcursul ei.

Originalitatea acestui spectacol rezulta in primul rand din faptul ca actiunea se desfasoara pe intuneric, pe fondul unei pene de curent.

De-aici si majoritatea situatiilor comice, bine interpretate de cei  7 tineri actori: Mihai Smarandache, Malu Marius Chivu, Ana Maria Lazar, Andreea Samson, Mandin Madalin, Istvan Teglas si Alina Popescu.

M-a uimit ca desi in majoritatea timpului, jucau pe lumina, actorii cu maiestrie reproduceau foarte bine atmosfera si senzatia de intuneric din sufrageria in care se desfasura actiunea cu pricina.

O recomand cu mare drag!

alina

Articol publicat sâmbătă, 2 noiembrie 2013 la ora 17:35 in categoria Recomandari Teatru. Poti urmari comentariile via RSS 2.0. poti raspunde, sau poti face trackback de pe site-ul tau.

Comentezi?

Sau completeaza:Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?