Anonimi care iti fac sufletul sa vibreze

La metrou la Victoriei: niste oameni, vreo 5 la numar, sa fi fost, ca mai multi nu erau – cantau de zor la Zorba Grecu’ cu mandoline, chitari si alte tot felul de instrumente la care, nu ma prea pricep, nu e domeniul meu.  Dar mi s-a parut ca se auzea superb, mai ales cu ecoul aferent pasajului de metrou.

Fericire

N-aveam prea multi bani la mine, dar pentru ca mi-au facut sufletul sa vibreze si m-au facut sa zambesc, m-am apropiat cu stangacie de ei, le-am pus 5 lei in cutie si le-am zambit larg dand din cap in semn ca imi place si ca-i felicit. Mi-au zambit si ei la randul lor.

Apoi usor rusinata am fugit, nu inainte de a arunca pe furis o privire in cutie, de curiozitate – aveau doar bancnote de 1 leu si 5 lei. Destul de putin as spune. Oare e corect ca niste oameni atat de frumosi si de talentati sa nu fie apreciati asa cum poate ar merita?

M-au incantat acesti omuleti. Ai putea spune ca cersesc, daca ai vrea sa fii carcatoas, insa eu cred ca doar ofera armonie si zambete oamenilor care trec grabiti pe langa ei in drumul lor catre serviciu sau catre orice alte directii mai importante poate decat drumul catre suflet.

Cu drag,

Stefana

Dezvoltare personala

 

Articol publicat vineri, 18 ianuarie 2013 la ora 1:14 in categoria Dezvoltare Personala. Poti urmari comentariile via RSS 2.0. poti raspunde, sau poti face trackback de pe site-ul tau.

2 comentarii

 1. Monica a zis:

  Uneori niste anonimi, iti aduc un zambet pe fata. Un zambet pe care il simti venind din adancul sufletului si care valoreaza mai mult decat orice bogatiei materiala.
  Felicitari pentru articol! M-a facut sa zambesc…

  ... pe 18 ianuarie 2013.
 2. Miha a zis:

  Asta e Romania: talentele neapreciate, cei ce nu au sistemul PCR+B bine format ( Pile, Cunostinte, Relatii + Bani ) si ajung sa cante in strada, actorii valorosi care ne mor in conditii mizere, cei tineri si talentati care se imbolnavesc sufleteste ca in afara vocatiei nimic altceva nu ii sustine in domeniul acela, doctorii buni care pleaca afara… siiiii exemplele pot continua.
  Iar in societatea de astazi mai sunt prea putini oameni care mai AUD, care mai VAD si care mai INTELEG. Si din pacate aceia sunt majoritatea cei cu sufletul mare si buzunarul mic. Cei ce pot face realmente ceva pentru acesti tineri si au mijloacele necesare, promoveaza non-valorile cu fuste de o palma, si as putea spune mai multe dar cred ca s-a inteles ideea. Sper sa ajung si eu pe la Victoriei sa ii ascult, dar de fapt sa ma asez undeva langa ei si sa ii ascult mai mult, caci rar mai ascultam in ziua de azi ceva adevarat si care emana talent… Ar fi un medicament bun pentru mine si poate un exemplu pentru cei ce trec nepasatori.

  ... pe 18 ianuarie 2013.

Comentezi?

Sau completeaza:Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
 • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
 • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
 • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
 • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?