Moartea unui comis voiajor – 21 aprilie 2013, ora 19.00

”Moartea unui comis voiajor” – Duminica, 21 aprilie ora 19 la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei (Izvor)

O piesa plina de sensibilitate, in care Mariana Mihut si Victor Rebenciuc ne fac inca o data dovada faptului ca sunt cuplul cel mai talentat si cel mai profund din teatrul romanesc.

O piesă arhicunoscuta, plina de sensibiltate si de duritate in acelasi timp. E o poveste a unui om normal, ros an de an de frustrari si framantari interne. Am vazut de 3 ori si tot as mai merge, de fiecare data ma impresioneaza, de fiecare data gasesc ceva nou in ea, ce nu am surprins datile trecute.

 

teatru bulandra

Articol publicat luni, 28 ianuarie 2013 la ora 17:36 in categoria Recomandari Teatru. Poti urmari comentariile via RSS 2.0. poti raspunde, sau poti face trackback de pe site-ul tau.

1 comentariu

  1. Kuanysh a zis:

    Doresc sa va urez La Multi Ani fericiti si imilinpti cu ocazia Noului An, Ioana si multa sanatate, sa fiti alaturi si sa va iubiti mai mult ca niciodata in noul an, sa vi se indeplineasca toate dorintele! Ca intotdeauna, noi vom fi alaturi de tine si te vom sustine neconditionat in tot ceea ce doresti sa intreprinzi!

    ... pe 12 martie 2013.

Comentezi?

Sau completeaza:Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?