Cum e la Public Speaking!

Am fost duminica trecuta la un eveniment de Public Speaking la Libraria Bastilia (la Romana), caci m-a invitat un amic sa il sustin la un speech public.

Dezvoltare personala

 

Fascinata de eveniment, m-am inscris si eu la un speech pentru data viitoare – ca sa tin un discurs public – nu am mai tinut pana acuma si imi doresc sa imi infrang teama asta, mai ales ca imi doresc si eu sa fiu trainer motivational cat de curand si asta ar insemna sa fiu in stare sa tin si discurs in fata unui auditoriu mai mic sau mai mare.

 

Aici m-am inscris si trebuie sa acumuluez mai multe puncte pentru ca sa pot tine acel speech duminica viitoare, pe 10 februarie: 

https://www.facebook.com/events/198375286970993/202151956593326/?notif_t=plan_mall_activity

E in josul paginii, nu stiu sa dau direct postul respectiv, dar unde scrie: 

Stefana Badiu – Potentialul Uman

Cat este mostenire genetica si cat mediu + educatie + anturaj in determinarea potentialului uman.

(acolo nu scrie cu roz:P)

Aici in poza asta sunt eu cu un tablou in brate:

Dezvoltare personala – asta pentru ca am dat un feedback haios celor care au avut cuvantari – m-am pomenit si cu un cadou de la tipu’ din imaginea de mai jos, foarte meserias gagiu’ – are 30 de ani si in 2010 s-a decis ca vrea sa participe la raliuri si ne-a povestit pas cu pas cum a facut – m-a inspirat enorm, uitati aici si filmuletu’ cu el – il cheama Mihai Cristea , poate va inspira si pe voi, merita:

Dezvoltare personala

https://www.youtube.com/watch?v=YiX8VqbXmRM

 

Si fata asta – Madalina Berdila, deja am devenit prietene acuma – mi-a placut foarte mult – a avut un discurs foarte frumos despre cat de important e ZAMEBTUL, o fata calda si blanda:

Dezvoltare personala

 https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=s1AZcDDA6sk&feature=endscreen

La final, dupa cele 6 discursuri a cate 10 – 15 miunte ale celor 6 curajosi, am fost la Embassy, unde ne-am imprietenit si a fost supertare, am descoperit niste oameni deosebit de frumosi si de interesanti, am facut schimb de numere de telefoane, de facebook-uri, ne-am impartasit lucruri, a fost misto!

Cu mare drag,

Stefana

Dezvoltare personala
Articol publicat duminică, 3 februarie 2013 la ora 4:37 in categoria Dezvoltare Personala. Poti urmari comentariile via RSS 2.0. poti raspunde, sau poti face trackback de pe site-ul tau.

Comentezi?

Sau completeaza:Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?