5 LUCRURI ESENTIALE pentru a avea SUCCES

Viata m-a pus in diferite situatii de-a lungul timpului, am trecut prin multe incercari, am cunoscut multi oameni, am citit si am invatat si am incercat sa scot esenta din lucrurile pe care le-am invatat pentru a avea Succes:

1. ANALIZEAZA-TE UN PIC, gandeste-te ce ai tu de oferit mai de valoare celorlalti si apoi arata-ne si noua.
 
2. ACTIONEAZA – FA CEVA, nu te mai plange ca nu ai timp, demoralizandu-te singur – tre’sa iti faci un pic de CURAJ – atata tot – cu totii mai gresim, e uman doar, nu iti ia nimeni gatul si daca nu esti chirurg, asadar nu faci operatie pe creier, nu omori pe nimeni si merita sa incerci.
 
3. Daca cineva iti solicita AJUTORUL, gandeste-te daca te afecteaza prea mult sa ii aloci timp si incearca sa vezi daca poti sa il ajuti si daca si ai cum —– AJUTA-L. Asta daca nu iti cere sa impingi vagoane sau sa faci 300 de metri garduri cu 3 saci de ciment in spinare.
 
4. INTERACTIONEAZA cu oamenii pe care ii intalnesti, incearca sa inveti de la ei, sa vezi ce asteptari, nevoi, frustrari au oamenii.
 
5. IMLPLICA-TE cumva mai mult in ceea ce faci, pune suflet.
 
Incearca totusi sa fii selectiv pentru ca risti sa iti risipesti energia si sa iti pierzi din vedere focusul. 
 
In speranta ca te-am fost macar un pic de folos sau macar ca v-am facut sa zambiti.
Articol publicat joi, 10 ianuarie 2013 la ora 16:08 in categoria Dezvoltare Personala. Poti urmari comentariile via RSS 2.0. poti raspunde, sau poti face trackback de pe site-ul tau.

Comentezi?

Sau completeaza:Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?