Despre mine

Cine sunt eu?

Eu sunt Stefana si am decis de vreo 3 ani de zile ca cel mai important in viata e sa iti urmezi visele.

 

 

Imi place sa simt ca imi pot intinde limitele imi place sa  descopar oameni frumosi si sa ma redescopar pe mine in fiecare zi prin ochii lor.

 

Am urmat 2 facultati: Relatii Economice Internationale si Arta Actorului.
REI-ul am urmat-o ghidata de parinti mai mult.

Actoria am facut-o tarziu, la 29 de ani m-am apucat de ea, dar nu m-am lasat pana nu am absolvit-o si e cu adevarat ceea ce imi doresc sa fac tot restul vietii. Visez la asta. Lucrez la visul asta si asta ma face fericita.
Imi doresc in plus sa motivez oamenii sa isi urmeze visele si sa isi canalizeze fortele sa faca ceea ce le place cu adevarat in viata. Cred ca nu poti sa faci performanta in ceva ce nu iti place sa faci, chiar daca faci zilnic.

 

Lucrez de la 19 ani, deci am ceva primaveri in campul muncii.

Am inceput ca agent de paza pe timpul facultatii, apoi am lucrat cam 10 ani in domeniul IT, 5 ani de zile in crestere si dezvoltare de relatii cu partenerii si cu clientii si alti 5 ani in analiza de business si de oportunitati tot in IT.

Imi doresc din toti porii mei sa imi resuscitez visele mai mult decat orice si sa merg cu ele de gat mai departe, mi-a ajuns sa traiesc cum vor altii si sa vad neputincioasa cum toata viata se scurge pe langa mine fara ca eu sa imi accesez macar un sfert din potentialul pe care stiu ca il am.

Imi place sa slefuiesc ce e mai bun in mine si sa descopar comori de mult ingropate in sufletele oamenilor, sa le arat lumii.

Am urmat o sumedenie de cursuri de dezvoltare personala, de inteligenta emotionala, de  management al emotiilor, de excelenta in comunicare, de eficienta, am fost la multe conferinte de acest gen, in tabere, boot camp-uri, la diferite evenimente din aceasta categorie, am citit multe carti in domeniile enumerate si imi doresc sa ofer si celorlalti esenta din toata stradania mea de a ma gasi pe mine in tot acest demers.

Vreau sa fiu un conector pentru oamenii din jurul meu pentru ca imi place sa  fiu in mijlocul oamenilor.

 

Sa scriu despre cum vad eu oamenii, despre oamenii frumosi pe care ii intalnesc si care ma inspira.

 

Sa scriu despre cum e sa fii perseverent, cum se poate sa nu te lasi prada disperarii, sa lupti chiar daca multi sunt impotriva ta si te vad ca pe un visator inadaptat, sa ai curajul sa ridici privirea din pamant si sa poti visa  fara teama si regrete, indiferent de varsta.

 

Sa fac recomandari de piese de teatru foarte bune, pentru ca teatrul ne ajuta sa evoluam, sa ne descoperim mai bine si mai usor, teatrul reprezinta viata, cultura, evolutie, cunoastere, autenticitate si splendoare.

 

Ce zice lumea despre mine:

– daca vine si Stefana o sa iasa bine, o sa ne distram

– intreab-o pe Stefana, ea trebuie sa stie pe cineva care stie pe cineva care te poate ajuta si cumva o sa te ajute sau merita macar incercat

– daca vrei o piesa buna, intreab-o pe Stefana

– vorbeste cu Stefana, o sa iti ridice moralul, daca nu o sa planga impreuna cu tine si o sa iti consume toate servetelele.

 

Cu drag,

Stefana

 

Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?