La o “cafea” cu un om drag mie: Simone Larriviere

Pe Simone am cunoscut-o la cursul de Mentorship in Business al lui Daniel Zarnescu si Gratian Sonu. Cursul respectiv era un fel de competitie cu peste 400 de oameni. Am intrat tarziu in concurs, cu 11 zile intarziere si vroiam sa renunt chiar, eram pe ultimele locuri, dar cu sprijinul ei am putut ajunge pe…Cu ce am plecat eu de la cel mai tare eveniment Business Days decembrie 2013

Pe 10 si 11 decembrie, la invitatia mentorului meu: Adrian Iacob, caruia ii multumesc in mod special, am fost la cel mai mare eveniment de business din tara: Business Days, organizat de Laszlo Pacso. M-am bucurat foarte tare, pentru ca am invatat multe lucruri, pentru ca m-am reintalnit cu prieteni dragi si oameni care ma…Cum pot sa am succes in tot ce imi propun!

“Incepe cu ce nu-ti place” – Brian Tracy Pentru ca sunt genul ala de persoana care are multe idei si nu reuseste usor sa se adune si sa se decida la una si pentru ca de-a lungul timpului am adunat ceva frustrari din cauza lipsei de organizare si de planificare si pentru ca am simtit…Ce faci cand sufletul te doare?

Cateodata doare … doare al dracului de tare!!! Se intampla uneori sa te inseli. Oricat de mult ai crede ca te pricepi la oameni, ca tie nu ti se poate intampla … iata ca se poate… si doare, cand descoperi cat de mult te-ai inselat, cand descoperi ca acel om te-a tradat … doare ……“Ma saturasem la multinationala la care lucram si mi-am dat demisia.”

“Ma saturasem la multinationala la care lucram si mi-am dat demisia.”  –  Afacere de succes din ramasite de lemn!   – Liliana Stoica Art & Craft – Deco Box In urma cu vreo 2 saptamani, impreuna cu partenerele mele: Irina Bescuca si Madalina Berdila am fost in vizita la atelierul unei fete, cu nume de floare:…Tu ai idee cat esti de puternic?

Cineva mi-a spus, ieri-alaltaieri: “Nu esti asa de puternica, doar crezi ca esti.”  M-a indignat si m-a intrigat.  Oare asa sa fie? Un prieten drag, azi, mi-a spus: “Esti foarte puternica!” Cum sunt de fapt? Stiu ca am trecut prin lucruri in viata, care m-au clatinat puternic si dupa care, nu credeam sa imi mai…Cand ai facut ultima data ceva pentru prima oara?

Azi vreau in mod special sa iti spun 2 povestioare dragute si foarte scurtute. Le-am citit-o azi in metrou, in drumul meu spre serviciu, sunt din “Atitudinea oamenilor impliniti” a lui Philip Baker, o cartulie subtirica, asa cum imi plac mie cartuliile subtirele, care intra usor in poseta si se citesc la fel de usor….Pentru mine, ATITUDINEA este mai importanta decat faptele.

Am citit acum vreo 2 ani o carte, “Atitudinea este totul” si mi-am notat cateva lucruri, care mie atunci mi-au parut esentiale. Ma mai uit uneori peste ele ca sa ma mobilizez si sa merg mai departe. Mi-a placut foarte mult cartea, e o carte usurica, dar care are multa substanta in ea. De cele mai…DAN PURIC – Autentic, Frumos, Genial!!!

DAN PURIC … Fascinaţie, Geniu, Minune! Astăzi, am stat şi am urmărit mai multe filmuleţe cu Dan Puric, pe care îl urmăresc de mult timp. Omul acesta e un FENOMEN, o mie într-unul, atâta esenţă concentrată într-un singur om nu am mai văzut la nimeni.Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?