Cu ce am plecat eu de la cel mai tare eveniment Business Days decembrie 2013

Pe 10 si 11 decembrie, la invitatia mentorului meu: Adrian Iacob, caruia ii multumesc in mod special, am fost la cel mai mare eveniment de business din tara: Business Days, organizat de Laszlo Pacso. M-am bucurat foarte tare, pentru ca am invatat multe lucruri, pentru ca m-am reintalnit cu prieteni dragi si oameni care ma…Cum pot sa am succes in tot ce imi propun!

“Incepe cu ce nu-ti place” – Brian Tracy Pentru ca sunt genul ala de persoana care are multe idei si nu reuseste usor sa se adune si sa se decida la una si pentru ca de-a lungul timpului am adunat ceva frustrari din cauza lipsei de organizare si de planificare si pentru ca am simtit…Pentru mine, ATITUDINEA este mai importanta decat faptele.

Am citit acum vreo 2 ani o carte, “Atitudinea este totul” si mi-am notat cateva lucruri, care mie atunci mi-au parut esentiale. Ma mai uit uneori peste ele ca sa ma mobilizez si sa merg mai departe. Mi-a placut foarte mult cartea, e o carte usurica, dar care are multa substanta in ea. De cele mai…Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?