De ce ne agatam de trecut?

De ce ne agatam de trecut?   Aud  tot mai des sintagma: “mi-am pierdut 7 ani din viata cu el / cu ea.” Traim intr-o epoca nebuna, ne casatorim si nu stim de ce, divortam repede si nu stim de ce, ne plangem de mila. Nu stim ce ne dorim, vrem multe, dar nu stim…La o “cafea” cu un om drag mie: Simone Larriviere

Pe Simone am cunoscut-o la cursul de Mentorship in Business al lui Daniel Zarnescu si Gratian Sonu. Cursul respectiv era un fel de competitie cu peste 400 de oameni. Am intrat tarziu in concurs, cu 11 zile intarziere si vroiam sa renunt chiar, eram pe ultimele locuri, dar cu sprijinul ei am putut ajunge pe…Promovare online cu buget zero!

Am fost saptamana trecuta la un seminar despre cum sa te promovezi online cu buget zero. Mi-a placut foarte mult si pentru ca am multi prieteni interesati de acest subiect, am decis sa fac un rezumat al acestui seminar. Daca nu avem bani suficienti, putem folosi alte resurse precum:Cu ce am plecat eu de la cel mai tare eveniment Business Days decembrie 2013

Pe 10 si 11 decembrie, la invitatia mentorului meu: Adrian Iacob, caruia ii multumesc in mod special, am fost la cel mai mare eveniment de business din tara: Business Days, organizat de Laszlo Pacso. M-am bucurat foarte tare, pentru ca am invatat multe lucruri, pentru ca m-am reintalnit cu prieteni dragi si oameni care ma…Semanam cu cei cu care ne petrecem mult timp sau petrecem mult timp cu cei cu care semanam?

Oamenii sunt diferiti. Oamenii au atatea suflete in interiorul lor. Oamenii sunt zbuciumati. In mare parte. Altii sunt linistiti ca o apa. Altii tot ca o apa, din care pandeste o anaconda semi-adormita. Aud, deseori, ca oamenii se plang de alti oameni. I-am auzit pe altii spunand, ca ceea ce vezi in altii si recunosti…Cum poti sa faci un business din “stricat” tricouri!

Eu “stric” tricouri intr-un mod artistic!   Azi am sa iti povestesc despre un coleg de serviciu, care m-a inspirat in mobilizarea lui de a-si face o firma dintr-o joaca, initial. El are un vis inedit: sa strice tricouri. Dar nu oricum, ci intr-un mod artistic. Mai exact – prin decolorarea lor.Tu ai idee cat esti de puternic?

Cineva mi-a spus, ieri-alaltaieri: “Nu esti asa de puternica, doar crezi ca esti.”  M-a indignat si m-a intrigat.  Oare asa sa fie? Un prieten drag, azi, mi-a spus: “Esti foarte puternica!” Cum sunt de fapt? Stiu ca am trecut prin lucruri in viata, care m-au clatinat puternic si dupa care, nu credeam sa imi mai…Cand ai facut ultima data ceva pentru prima oara?

Azi vreau in mod special sa iti spun 2 povestioare dragute si foarte scurtute. Le-am citit-o azi in metrou, in drumul meu spre serviciu, sunt din “Atitudinea oamenilor impliniti” a lui Philip Baker, o cartulie subtirica, asa cum imi plac mie cartuliile subtirele, care intra usor in poseta si se citesc la fel de usor….Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?