La o “cafea” cu un om drag mie: Simone Larriviere

Pe Simone am cunoscut-o la cursul de Mentorship in Business al lui Daniel Zarnescu si Gratian Sonu. Cursul respectiv era un fel de competitie cu peste 400 de oameni. Am intrat tarziu in concurs, cu 11 zile intarziere si vroiam sa renunt chiar, eram pe ultimele locuri, dar cu sprijinul ei am putut ajunge pe…Cum poti sa faci un business din “stricat” tricouri!

Eu “stric” tricouri intr-un mod artistic!   Azi am sa iti povestesc despre un coleg de serviciu, care m-a inspirat in mobilizarea lui de a-si face o firma dintr-o joaca, initial. El are un vis inedit: sa strice tricouri. Dar nu oricum, ci intr-un mod artistic. Mai exact – prin decolorarea lor.Cum fu’ la Allan Pease?

Cum fu’ la Allan Pease la conferinta?       Am ajuns si la Cluj cu ocazia evenimentului “How to be a people magnet”. Am fost cu 3 fete minunate, Irina, Amalia si Alina, cu care am facut un mic popas si prin Sighisoara, unde era un pustiu de imi tiuiau urechile si un frig…Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?