Comedie neagra

Comedie neagra – de Peter Shaffer – regia Cosmin Purice Am fost sambata trecuta, pe 26 octombrie, la Comedie neagra cu Alina Popescu, vecina mea de vis-à-vis, o fata foarte talentata, o fata frumoasa, tacanita, sufletista si ambitioasa, as putea spune pe scurt despre ea. Piesa mi-a placut, m-a tinut cu sufletul la gura, in…Cum a fost la primul impro bir show de sfarsit de curs!

Primul spectacol improvizatie a scolii: Dream & Act! Am avut marti, 9 Iulie 2013 – prima grupa de cursanti cu care am incheiat cursul de actorie, printr-un spectacol de improvizatie, intr-un stil inedit. A fost un eveniment emotionant, pe care l-am organizat intr-un loc cu totul special, la ceainaria La un Ceai, unde am intalnit…Chicago – 19 mai 2013, ora 19.00

Am fost duminica, 19 mai, la Gala Absolventilor UNATC, la o piesa foarte buna: Chicago (de John Kander si Fred Ebb) un  musical clasic, de la care am plecat energizata, emotionata si am ramas placut impresionata de prestatia masteranzilor proapspat absolventi. Sala era plina ochi, nu mai aveai unde s-arunci un ac. Lumea statea si…Gala Absolventilor UNATC 2013 – Master – 14 spectacole cadou

La Universitatea Naţionala de Arta Teatrala ai Cinematografica „I.L. Caragiale” Bucuresti se incheie o noua promotie de absolvenţi ai specializărilor de Master din cadrul Facultăţii de Teatru.    Incepand cu duminica, 19 mai 2013 pana pe 26 mai inclusiv, poti urmari 14 spectacole realizate de studentii acestei facultati, coordonați de profesorii Gelu Colceag, Tania Filip, Mihai Gruia…Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?