Comedie neagra

Comedie neagra – de Peter Shaffer – regia Cosmin Purice Am fost sambata trecuta, pe 26 octombrie, la Comedie neagra cu Alina Popescu, vecina mea de vis-à-vis, o fata foarte talentata, o fata frumoasa, tacanita, sufletista si ambitioasa, as putea spune pe scurt despre ea. Piesa mi-a placut, m-a tinut cu sufletul la gura, in…Gala Tanarului Actor HOP 2013!

Cum a fost la GALA HOP. Prima oara cand am fost la Gala Hop, la preselectii, am asistat, nu am participat activ. A fost o experienta unica si care m-a ajutat enorm sa analizez actorii, diferite repertorii, situatii, diferite contexte, posibile roluri. Tema galei a fost: spectacol, sa fie spectaculos.Cum a fost la primul impro bir show de sfarsit de curs!

Primul spectacol improvizatie a scolii: Dream & Act! Am avut marti, 9 Iulie 2013 – prima grupa de cursanti cu care am incheiat cursul de actorie, printr-un spectacol de improvizatie, intr-un stil inedit. A fost un eveniment emotionant, pe care l-am organizat intr-un loc cu totul special, la ceainaria La un Ceai, unde am intalnit…Chicago – 19 mai 2013, ora 19.00

Am fost duminica, 19 mai, la Gala Absolventilor UNATC, la o piesa foarte buna: Chicago (de John Kander si Fred Ebb) un  musical clasic, de la care am plecat energizata, emotionata si am ramas placut impresionata de prestatia masteranzilor proapspat absolventi. Sala era plina ochi, nu mai aveai unde s-arunci un ac. Lumea statea si…De ce sa trebuiasca sa ajungem pana la final ca sa fim noi insine?

Am vazut la o prietena pe facebook filmuletul de mai jos cu Oana Pellea. A fost o  bucurie sa o redescopar. Multumesc Simonei Ciobanu pentru acest filmulet. http://www.youtube.com/watch?v=OZdFErDoU3U&feature=youtu.be Am ascultat cu mare atentie de 2 ori si mi-au dat lacrimile. Un discurs absolut revelator, spus cu atata simplitate si cu atata caldura si cu atata…”Lumea intreaga e o scena si toti oamenii-s actori”

Impreuna cu partenerele mele: Madalina Berdila si Irina Bescuca, am organizat 2 workshop-uri de teatru, in care am imbinat utilul cu placutul, in care am ras mult, am facut exercitii de dictie, de respiratie, joculete de improvizatie si de arta a actorului.Portile deschise – UNATC

In weekend am fost cu colegele mele de echipa de la Dream & Act,  Madalina Berdila si Irina Bescuca la Portile Deschise ale UNATC-ului (Facultatea de actorie de stat). Un eveniment frumos ogranizat de catre catedra de Teatrologie a universitatii. Astfel, am avut onoarea de a asista la o lectie deschisa la Arta Actorului a anului I,…FATA CU CĂRĂMIDA-N GURĂ – SAMBATA 06.04.2013, ora 20.30 – Godot Cafe

Va recomand cu drag o piesa plina de sensibilitate si de umor. In centru e omul de azi cu fricile si dilemele lui despre: viata, singuratate,  moarte, dragoste, dorinta de cunoastere si de autodepasire.DAN PURIC – Autentic, Frumos, Genial!!!

DAN PURIC … Fascinaţie, Geniu, Minune! Astăzi, am stat şi am urmărit mai multe filmuleţe cu Dan Puric, pe care îl urmăresc de mult timp. Omul acesta e un FENOMEN, o mie într-unul, atâta esenţă concentrată într-un singur om nu am mai văzut la nimeni.Cum te ajuta actoria sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii?
  • Ai incredere in tine, fii un om cu Atitudine
  • Intelege-te pe tine si comunica usor cu oricine
  • Dezvolta relatii frumoase si armonioase cu cei dragi
  • Cum poti sa faci o afacere de succes
Introdu numele tau si adresa de mail si iti voi trimite imediat PDF-ul gratuit in care iti explic cum te ajuta tehnica de Arta a Actorului pentru a-ti imbunatati aspectele esentiale ale vietii:


Vrei sa primesti noutati de la mine?